резервации

Конферентен център

Зала Асарел
Площта на залата е 130 кв.м., с максимален капацитет от 100 души.
Зала Луда Яна
Площта от над 200 кв.м. е подходяща за мероприятия, включващи до 150 души.
Зала Средна гора
С площ от 60 кв.м., зала „Средна гора” би могла да посрещне до 25 души в зависимост от различните вариации на аранжиране на местата.

Стратегическото местоположение на Панагюрище прави „Каменград" ХОТЕЛ & СПА достъпно място за хора, търсещи перфектна организация и отлична база за настаняване и провеждане на своите специални събития. Добрата транспортна комуникация със София и Пловдив и близостта до Златишкия проход като връзка със Северна България утвърдиха Панагюрище като предпочитана дестинация за провеждане на различен тип мероприятия.

Конферентният център на СПА комплекс „Каменград” предлага 3 зали с капацитет от 20 до 150 места, като различните конфигурации на залите са проектирани така, че да покрият стандартите и изцяло да отговорят на изискванията на своите посетители.

Хотелът е готов да осигури пълно техническо обезпечаване, като предоставяното в залите оборудване би могло да бъде от най-обикновен флипчарт до модерен мултимедиен проектор. Резултатът – по-ползотворно и приятно планиране и осъществяване на Вашето събитие.


Индивидуалната оферта, която бихме могли да изготвим, включва:

  • Предоставяне на конферентна зала с дневна светлина и/или изкуствено осветление
  • Безплатен високоскоростен интернет достъп
  • Възможност за различно аранжиране на местата в залите
  • Пълно техническо оборудване – мултимедиен проектор и прожекционен екран, озвучаване, флипчарт, лаптоп, пособия за писане и др.
  • Индивидуален контрол върху климатична инсталация с антивирусна и антибактериална филтрация
  • Организиране на различни кафе паузи, обяди, вечери и коктейли
  • Преференциални цени за настаняване
  • Професионално обслужване и съдействие по време на провеждане на всяко мероприятие

Лоби барът и ресторантът на хотел „Каменград” са готови да посрещнат всички поръчки и желания по време на Вашите тържества, тийм-билдинги и бизнес срещи. За Вас бихме могли да организираме и фирмени банкети, делови вечери, коктейли и семейни тържества.

 

Заявете индивидуална оферта

през виртуалния ни асистент в месинджър!

Facebook Messenger