резервации

Спортен център

„Каменград” ХОТЕЛ & СПА предлага за ползване и съвременни спортни съоръжения – модерен фитнес център и голямо мултифункционално спортно игрище.

Фитнес център -  Фитнес центърът на комплекс „Каменград” е изцяло оборудван с нови и модерни професионални фитнес уреди, позволяващи индивидуален контрол на натоварването според изискванията и възможностите на гостите. Уредите във фитнес залата за подходящи за пълноценна тренировка както за мъже, така и за жени, а интериорът и естественото осветление предполагат комфорт и спокойствие по време на спортните занимания.


Спортното игрище на хотелския комплекс притежава модерен дизайн и настилка от най-високо ниво, които гарантират перфектни условия за всякакъв вид спортни игри и мероприятия. Игрището е напълно оборудвано за провеждане на игри на тенис, волейбол и баскетбол, а също така и е снабдено с осветление, позволяващо игра през вечерните часове.

Използваната настилка за спортното игрище е от типа DecoTurf. DecoTurf  е най-качествената настилка за тенис кортове, използвана в света. Най-престижните световни турнири на твърда настилка десетилетия наред се играят върху DecoTurf  по специално изискване на организаторите и треньорите. Настилката включва слоеве акрилно покритие, пластове каучук и силициев пясък, положени върху асфалтова база, която комбинация осигурява най-качествените игрови характеристики на един корт. Мултипластовата омекотяваща система позволява максимална сигурност за играчите и изключителна издръжливост на настилката.  Всички материални ресурси, използвани за изграждането на настилката са преминали през детайлни проучвания и контрол, за да се постигнат оптимални скорост и комфорт по време на игра. От 1978г. насам настилката се използва за всеки турнир US Open, а Олимпийските игри през 2004г. в Атина и 2008г. в Пекин също са се състояли на нея.

ОписаниеПериодЦена
Наем спортно игрище за игра на тенис1 час12.50 лв.
Наем спортно игрище за игра на волейбол, баскетбол1 час40 лв.
Осветление спортно игрище за един час1 час15 лв.
Доплащане за наем на тенис комплект /ракети и топки/ 1 час10 лв.